A MUŽSTVO AKTUALITY

Zo zimnej prípravy „A“ mužstva MFK Dukla fotoobjektívom dvorného fotografa Samka Telúcha

Foto: Samo Telúch | Text pod foto: Takto vyzerala “predtréningová” nálada v jeden bežný deň prípravy MFK Dukla, ktorú uvádzame nižšie priloženým textom a fotoobjektívom.

Skvelé, zábavné, poučné. veľavravné. Tie fotografie, ktoré prinášame pod napísaným textom vďaka pohotovosti a odbornej zrelosti dvorného fotografa MFK Dukla, Samka Telúcha, z tréningu vedúceho mužstva druholigového peletónu po jeseni v súťažnom ročníku 2019/2020 nepotrebujú príliš široký a obsiahlo napísaný komentár.

Hovoria rečou oka fotoreportéra, ktorý futbal ľúbi a stále viac spoznáva rečou svojho futbalového srdiečka. Potom všetko videné s ľahkosťou ponúka k vnímaniu z tréningovej driny aj vernému priaznivcovi MFK Dukla.

Čo Ty na to, futbalový fanúšik?…Skús sa dobre zahľadieť na tieto zábery a priraď k tomu obsah rozhovoru s generálnym manažérom MFK Dukla, pánom Milanom Smädom. Ten pre portál MFK Dukla a internetový magazín Klub priateľov Dukla zdôraznil, čo nie je v rozhovore uvedené, že verní fanúšikovia nútia hráčov, trénerov i funkcionárov klubu MFK Dukla, napriek všetkým starostiam a ťažkostiam s infraštruktúrou tohto klubu, zaberať v tohoročnej zimnej, príprave v usmoklenom počasí, na zlých terénoch, naplno a ako sa z mnohých obrázkov dá čítať – aj s chuťou…..

Správne tvrdíte tí, ktorí obdivujete a čítate zásluhou tejto fotoreportáže aj dobrú náladu celého „A“ mužstva MFK Dukla, vrátane prítomných členov z vedenia a realizačného tímu.

Verme, že po tvrdej príprave budeme z našej trénerskej lavičky takto čítať spokojné tváre, aké približuje Samko Telúch prostredníctvom svojho fotoobjektívu z minuloročnej jesene po skvelom víťaznom ťažení kolektívu MFK Dukla!